Dags att planera en resa till Florida

Planeringen av resan kan vara ett stort nöje och en stor del av er resa till Florida. Att sitta hemma vid matbordet och kolla upp olika alternativ för resan och var man ska bo kan nästintill vara lika skoj som själva resa. Det finns en hel del som ska hinnas med och upplevas under er resa så det gäller att ni planerat väl så ni hinner med allt som ni vill uppleva.

Hur ni väljer att åka till Florida är helt och hållet upp till er och den budget ni har för er resa. Vi kan tipsa er om Avionero där ni får en bra bild över vilka priser som gäller. Följ denna länk för att se priser och komplettera med mer information. Välj hur många ni är som ska resa och när ni planerar att resa. Om ni hittar en passande flygbiljett så kan ni boka denna direkt i webbläsaren hos utvalda flygbolag. Det finns även möjlighet att söka hotell i Florida och boka dessa samtidigt. Vi hoppas naturligtvis att ni får en behaglig flygtur över atlanten och till Florida.

Väl i Florida så gäller det att ni planerat allt som ni vill uppleva under er vistelse där. Vad ni bör vara medveten om är klimatet, det är subtropiskt så under sommarmånaderna så kan det vara väldigt varmt och fuktigt. Orkansäsongen är oftast under sensommaren och då kan det vara bra att undvika att resa till Florida. Det hör till ovanligheterna att riktigt stora orkaner drar in men man bör vara medveten om detta. Florida i sig är egentligen inte så stort men det gäller ändå att planera in sin vistelse. Hyr bil är ett bra tips om ni vill hinna med så mycket som möjligt. Bo kvar på samma hotell under hela er vistelse och ha den som utgångspunkt.