Disney World- ett oförglömligt äventyr för hela familjen

Florida är häpnadsväckande vackert och här finns allt man kan önska sig som turist och mycket mer, vita stränder, böljande hav, bra shopping för stora och små, god mat och sist men inte minst det fantastiska Disney World. Disney World är sagolikt och får såväl stora som små att tappa hakan, så oavsett om man är vuxen eller barn så är det alltid värt sitt besök.

Det är viktigt att vi pratar med våra barn om resan och visar dem vart vi ska åka och hur vi ska färdas, annars finns det en stor risk att barnen blir rädda och känner sig otrygga inför resan och det blir sällan bra. En resa med barn kräver en hel del av oss som föräldrar och för att bespara dig själv stress så är det alltid bra att börja ordna med försäkringar och andra saker redan när resan bokas, det ger dig också en ökad inre frid.

Ett besök på Disney World är inte som ett besök på Gröna Lund i Stockholm, Disney World i Florida består av flera parker och du behöver vara medveten om att du måste sätta av flera dagar av resan för att hinna med alla parker. Om det känns omöjligt att besöka alla parker så kan du alltid sitta ner tillsammans med barnen och gemensamt komma överens om vilka parker som de verkligen vill besöka, på så sätt blir det lättare att utesluta någon av parkerna och lösgöra tid som kan användas för att upptäcka andra fantastiska sevärdheter och nöjen som Florida har att erbjuda.

Att resa från Sverige till Florida med barn kan vara en utmaning och för att det ska gå så smidigt som möjligt så är det värt varenda krona att kosta på sig att boka direktflyg med kortast möjliga restid . Du kan kolla upp priser på flygbiljetter redan idag och boka om du hittar något som passar dig och din familj.