I väntan på att komma iväg

airport waiting

Många gånger så fungerar det utmärkt med planeringen av en resa, alla avgångar löper efter varandra och ibland så kanske man till och med måste springa för att hinna till gaten i tid. Andra gånger så fungerar det inte lika bra, avgångarna stämmer inte alls överens utan man får sitta och vänta på nästa fly i timmar, då gäller det att ha något att göra.

Här kommer några tips:

  • Sitter man på en stor flygplats så finns det garanterat mycket att utforska. Är ni familj så gör en tävling om hur många gater man hinner besöka på typ 30 minuter utan att springa.
  • Bara chilla och titta på människor kan vara trevligt,
  • Ta kontakt med en annan familj som också sitter och väntar och vill få tiden att gå och lära känna lite nya människor.
  • Leta upp surfzoner på flygplatsen så ni kan sitta med surfplatta eller mobil och spela något spännande spel. Varför inte testa någon av de många sajterna som erbjuder casinospel så kanske ni vinner lite extrapengar till reskassan.
  • Kolla in olika butiker på flygplatsen.

Här hittar ni fler tips på vad ni kan göra medans ni väntar. Hoppas inte att er väntan blev lång och tråkig och att ni kunde hitta på någon sysselsättning i väntan på nästa flyg. Det finns säker annat som kanske kan vara än mer spännande och roligt än de tips vi skrivit om, dessa kanske dyker upp i en senare artikel. Vem vet?