Planera inför er långa resa

Avkopplande flygresa

När man vet att man ska ut och resa och det kommer att vara under en lång period man kommer att sitta ombord på ett flygplan så kan det behövas en del förberedelser bara inför detta. Speciellt om det finns barn med i sällskapet. Det gäller att i god tid planera inför er långa resa så det går så smidigt som möjligt.

Göra flygresan bekväm

För att göra en lång flygresa så bekväm som den går att få så kan formgjutna hörselskydd vara det som krävs för att man ska kunna somna gott. Dessa tas fram av företaget Eartech. Du bokar ett besök på någon av deras mottagningar för att konsultera vad som kan tänkas passa dig och din familj bäst under er resa. De hörselskydd som formgjuts blir efter formen på dina öron och kan användas under många timmar utan att du känner något obehag. De blockar ljudet omkring dig på ett behagligt sätt vilket gör det enklare att somna in och få den välbehövliga sömnen.

Andra saker att tänka under flygresan

Det finns en hel del saker att tänka på under flygresan som kan göra den bekväm och inte allt för tradig. Se till att förbeställa maten som ska serveras ombord på planet. Det kan vara så att du inte tål vissa saker och behöver specialkost. Om detta beställs i förväg så behöver man inte krångla med detta ombord. Se till att skapa en spellista från Spotify och ladda ner denna lokalt på din telefon, då kan du lyssna på musik utan att behöva vara uppkopplad. Se till att du kliver upp och rör på dig mellan varven så att du får igång blodcirkulationen. Se till att ha packat nödvändiga saker i ditt/ert handbagage som ni enkelt kommer åt.