Stora sporter i Florida

För dig som har ett stort sportintresse så ska du naturligtvis åka över till Florida USA. Här hittar du massor av stora sporter. Gillar du basket så ska du åka till Miami och gillar du hockey så är det Tampa som gäller. Boka resan redan idag och biljetter för de sporter som du vill uppleva kan du köpa på plats eller genom lagens egna sajter.

NHL och Florida Panthers

För den som har ett intresse för hockey så är ju självklart Florida Panthers ett av de lag som man kan kolla på när man besöker Florida. De spelar sina hemmamatcher i BankAtlantic Center i Fort Lauderdale och för den som vill se hockey på hög nivå ska naturligtvis besöka en NHL match. Innan ni åker kan ni kolla in Supportersplace för att köpa  prylar för ert specifika lag. Väl på plats om ni har en t-shirt eller keps med Panthers logga på så kommer alla att hälsa på er.

NBA och Miami Heat

Om det är basket som hägrar så finns det två lag i NBA, Miami Heat och Orlando Magic. Det förstnämnda laget började spela i NBA säsongen 1988-89 och Orlando Magic gick upp i NBA säsongen efter. Orlando Magic hade sin storhetstid medans Shaguille O’Neal spelade i truppen. Numer så är det Miami Heat som är det bättre av lagen. Att se NBA i Florida är något som alla borde få uppleva, det är en atmosfär som man aldrig upplever på en basketmatch här hemma i Sverige.

Miami Heats hemmaarena